Skip to main content

Grafik & Billedbehandling


LOUISIANA OPGAVE

I denne opgave skulle vi udskifte himlen og redigere manden, busken og mågen væk. Her lærte jeg om pentool og stamptool. Jeg brugte pentool til at klippe mågen ud med. Stamp tool brugte jeg til at få manden og busken væk.

RETOUCH ØVELSE

Vi lærte om hvordan det fungerer ved photoshoots, og hvordan modeller i magasiner typisk bliver redigeret. Her lærte vi hvordan man får røde øjne væk, gør ansigtet smallere, fjerner urenheder med mere.  Til det brugte jeg blandt andet spot healing brush tool og red eye tool. Jeg brugte liquify tool til at trække hendes kinder og hage ind.

BLACK & WHITE ADJUSTMENT

Her skulle vi tilføje “Black & White” i adjustment layers. Derefter skulle vi lege rundt med det og farve de steder vi ville have skulle poppe i billedet. Jeg valgte de to både og farvede også en smule af himlen. Jeg lærte om hvordan man kan få elementer i et billede til at være i fokus, og hvor stor en forskel farver gør.

BURNING MAN VIDEO

Vi skulle supplere vores magasin med en video, som skulle laves i Photoshop. Det var ekstremt udfordrende eftersom jeg personligt selv kun er vant til at arbejde med billeder i programmet. Det var dog også sjovt at prøve noget helt nyt. Jeg prøvede at matche stemningen i min video til stemningen i mit magasin.

PERSONLIGT BOGCOVER

Hvordan ville du se ud, hvis du var et bogcover? En interessant opgave, som tvang os til at grave ind i os selv. Min bog skulle handle om, at vi som mennesker alle går igennem svære tider, men det betyder ikke, at lyset aldrig kommer tilbage. Et budskab om håb og sårbarhed. Jeg valgte at løse opgaven udelukkende i Photoshop. Jeg arbejdede med masker, skygger og lys.